O agenciji

Agencija MD biro osnovana je davne 1993. godine. Smješteni smo u Rijeci, na adresi Trg 128. Brigade Hrvatske Vojske 10. Jedna smo od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja se početkom devedesetih godina prošlog stoljeća specijalizirala za posredovanje u prometu nekretninama.

Godine 1995. bili smo među osnivačima prve Udruge posrednika u prometu nekretninama u RH osnovanoj u Rijeci. Sudjelovali smo u svim fazama izrade i donošenja Zakona o posredovanju u prometu nekretnina, nastojeći ovoj profesiji dati težinu koju zaslužuje, a korisnicima Usluga neophodnu sigurnost.

Članovi smo udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj komori.

Rad s ljudima predstavlja nam zadovoljstvo, a cilj nam je profesionalno i odgovorno obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretninama, što Vam može potvrditi i cijeli niz naših zadovoljnih klijenata. Naš visoko kvalificirani tim je uz Vas pri svakom koraku realizacije Vaše investicije.

Prodavatelji od nas mogu očekivati prezentiranje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih kupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.
Kupcima s druge strane nudimo visoku razinu profesionalizma i susretljivosti. Mi svoj posao shvaćamo vrlo ozbiljno i tu smo samo zbog Vas.
Cilj naše agencije je pružiti kvalitetnu uslugu i velik izbor nekretnina za primjerenu cijenu, kao i objediniti rješavanje cjelokupne problematike koja nastaje kod kupnje i prodaje nekretnina.

Dugogodišnje dobro poznavanje tržišta nekretnina, prostorno-planske dokumentacije, komunalne opremljenosti, te pravaca razvoja i širenja pojedinih zona i naselja bitna su pretpostavka za pružanje kvalitetnih informacija i usluga našim klijentima. Surađujemo s vrhunskim stručnjacima kako bi našim klijentima pružili što potpuniju i kvalitetniju uslugu.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite u našu stručnost i ljubaznost, a mi ćemo Vam pružiti našu pomoć i podršku u kompletnom postupku kupoprodaje ili postupka najma/zakupa.

MD BIRO 
 
Tel:    051 212 130 
Mob: 098 326 179
info@md-biro.hr