O agenciji

Agencija MD biro osnovana je davne 1993. godine i djelujemo u prostorijama koje se nalaze u Rijeci, na adresi Josipa Jurja Strossmayera 9. Jedna smo od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja se početkom devedesetih godina prošlog stoljeća specijalizirala za posredovanje u prometu nekretninama.

Godine 1995. bili smo među osnivačima prve Udruge posrednika u prometu nekretninama u RH osnovanoj u Rijeci. Sudjelovali smo u svim fazama izrade i donošenja Zakona o posredovanju u prometu nekretnina, nastojeći ovoj profesiji dati težinu koju zaslužuje, a korisnicima Usluga neophodnu sigurnost.

Članovi smo udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj komori.

Rad s ljudima predstavlja nam zadovoljstvo, a cilj nam je profesionalno i odgovorno obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretninama, što Vam može potvrditi i cijeli niz naših zadovoljnih klijenata. Naš visoko kvalificirani tim je uz Vas pri svakom koraku realizacije Vaše investicije.

Prodavatelji od nas mogu očekivati prezentiranje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih kupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.
Kupcima s druge strane nudimo visoku razinu profesionalizma i susretljivosti. Mi svoj posao shvaćamo vrlo ozbiljno i tu smo samo zbog Vas.
Cilj naše agencije je pružiti kvalitetnu uslugu i velik izbor nekretnina za primjerenu cijenu, kao i objediniti rješavanje cjelokupne problematike koja nastaje kod kupnje i prodaje nekretnina.

Dugogodišnje dobro poznavanje tržišta nekretnina, prostorno-planske dokumentacije, komunalne opremljenosti, te pravaca razvoja i širenja pojedinih zona i naselja bitna su pretpostavka za pružanje kvalitetnih informacija i usluga našim klijentima. Surađujemo s vrhunskim inženjerima građevine, geodezije, ekonomije, kaoi drugim stručnjacima kako bi našim klijentima pružili što potpuniju i kvalitetniju uslugu.

Od prvog dana imamo Ugovor o poslovnoj suradnji s vrhunskim odvjetničkim uredom Muškardin - Sacchi koji za nas obavlja sve pravne poslove, što Vam olakšava prodaju i kupnju nekretnina i štedi Vaše vrijeme i novac. Dokumentacija svih nekretnina iz naše ponude detaljno je provjerena s pravne strane i kupcu garantiramo da kupuje nekretninu bez ikakvih mogućih sporova ili zapreka za prijenos vlasništva.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite u našu stručnost i ljubaznost, a mi ćemo Vam pružiti našu pomoć i podršku u kompletnom postupku kupoprodaje ili postupka najma/zakupa.

Neka mjesto gdje želite sanjati bude mjesto iz snova!


 
MD BIRO tim      
 
Tel:  051 212 130; 051 211 288
Mob: 093 323 82 82
info@md-biro.hr